ExAd.me

8 Nisan 2013 Pazartesi

Buzlucam'lı şık bayan örgü patik yapılışı anlatımlı


Görünümü çok şık olmasına rağmen yapılışı aksine bir okadar da basit ve yapımı zevkli olan bir patik örneği yapılışı daha verelim.Bu örnekte buzlucam örneği yapılışı kullanılmış.Bu örnekde patiğe çok hoş bir hava katmış.Mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
Modelin yapılışı:13 ilmek başlanır, 7 cm ( 22 sıra ) Buzlu cam örneği uygulanarak örülür. Daha sonra yanlardan 8’er ilmek artış yapılarak 29 ilmeğe ulaşılır ve ayak tabanı uzunluğunda ( 18 cm ) artış yapmadan örülür.

Topuk hizasına gelindiğinde, ortadan 11 ilmek ( örgünün başlarına dönmeden ) her sırada yanlarda kalan 9’ar ilmekten 1’er adet alarak birlikte örülüp kesilir. Yanlarda hiç ilmek kalmaz ve ayağın her 2 yanını sarar. 13 ilmeklik parça 2 yandan ana gövdeye dikilir ve üstüne süslemeler yapılıp kullanılabilir.

BUZLUCAM ÖRNEĞİ : Örgünün yüzünde tüm illmekler ters örgü örülür, arka yüzünde 1+1 lastik örülür.
Etiketler: buzlu cam örnekli patik yapılışı, buzlucam örneği nasıl yapılır, buzlucam örneği yapılışı, buzlucam örnekli patik modeli, örgü patik modelleri, örgü patik örnekleri, örgü patik yapılışı, patik nasıl yapılır, patik örneği yapılışı, şık patik örnekleri, yeni patik modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder